Verf en behang

Kleur in huis
Kleur is erg sfeerbepalend voor een ruimte. Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning.

Het kan, dankzij de matte, goed dekkende muurverven van Painting the Past. Deze verf onderscheidt zich door de samenstelling, hierdoor krijg je het juiste authentieke effect. Van alle kleuren hebben we hand geschilderde stalen op A4 formaat. Heerlijk om thuis even te kijken of de kleur goed is.

Vind je het lastig om kleur te bekennen en kun je wel wat kleuradvies gebruiken? Kom dan langs bij Schiks. Wij helpen je graag de juiste kleur te kiezen die bij u je ruimte past.

Behang

Een goed behang helpt die sfeer te creëren die u aanspreekt. Een trendy print, een sfeervolle kleur, een klassieke streep of juist een ingetogen kleur; met behang geeft u uw interieur in een handomdraai elke gewenste uitstraling.

Fotobehang

Een unieke oplossing! In deze speciale collectie is niets te gek! Kom naar onze winkel en bekijk de collectie met een 40 tal boeken van o.a. de toonaangevende merken: eijfinger en as-creation.