PVC vloeren


De nieuwste trend op het gebied van vloeren zijn de PVC vloeren (polyvinylchloride vloeren). Het materiaal van PVC vloeren lijkt op zeil, het is net zo dun en soepel maar tegelijk heel slijtvast en duurzaam. Het voordeel van PVC is dat het uit losse stroken bestaat, in tegenstelling tot zeil dat uit een stuk van de rol wordt gesneden. PVC is daardoor veel gemakkelijker te leggen, net als laminaat, maar heeft nog als bijkomend voordeel dat het direct op de bestaande ondergrond gelegd kan worden. Dure onderplaten zijn bij PVC vloeren dus niet nodig!

Uiteenlopende mogelijkheden
Bovendien is er ontzettend veel keus tussen verschillende kleuren en dessins, voor elke stijl is er dus wel een passende PVC vloer te vinden. Daarnaast is PVC door de vochtbestendigheid geschikt voor elke ruimte, van de woonkamer tot de badkamer. 

PVC showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van PVC vloeren? Kom naar onze prachtige showroom in Deurne. Hier kunt u het ruime aanbod van PVC vloeren rustig bekijken. En heeft u vragen? Dan staat een van onze specialisten graag voor u klaar!

 

Vinyl


Als u op zoek bent naar vinylvloeren dan bent u bij Schiks aan het goede adres. Bij ons vindt u stoere en moderne collectie vinylvloeren met levensechte prints van schitterende houtsoorten; van vergrijsd eiken tot doorleefd ogende planken. En dat in een onverwoestbare kwaliteit, uiterst praktisch natuurlijk en dankzij de stevige, wat verende onderlaag prettig aanvoelend en geluiddempend. Maar als u liever de voorkeur geeft aan een industriële betonlook, of natuursteen, dan kan dat óók.

Leveranciers
Rechts treft u de leveranciers van ons vloeren assortiment. U kunt op een desbetreffende leverancier klikken om hun website te bezoeken. Heeft u vragen over een leverancier neem dan contact met ons op.

Vloeren, hard of zacht?

Een vloer kan heel sfeerbepalend zijn voor een ruimte. Het moet daarnaast ook mooi en tijdloos zijn en heel lang meegaan. Het is een investering voor een langere periode, daarom is een goede kwaliteit en het maken van de juiste keuze erg belangrijk. 

Voel, kijk, knoei, luister & vergelijk
Schiks heeft een gevarieerd assortiment harde en zachte vloeren. Een up to date collectie van zowel laminaat in leuke prijsklasses, als PVC vloeren in klik en massieve stroken, van zowel hout als tegeldessins. Ontdek de uitgekiende gebalanceerde mix. Vinylvloeren, vergeet ze niet. En als finishing touch een prachtige karpeten collectie! 

De tapijtmerken waar we mee werken zijn o.a. Desso, Bonaparte, Parade en Ambiant.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, we helpen je graag met het uitzoeken van een passende vloer voor elke woonsituatie. Kom langs in de grote overzichtelijke showroom en vraag om vrijblijvend advies of neem contact op via 0493 - 312 586.