PVC vloeren

De nieuwste trend op het gebied van vloeren zijn de PVC vloeren (polyvinylchloride vloeren). Ze worden ook wel vinyl stroken/tegels genoemd en zijn in korte tijd een zeer populaire vloerbedekking geworden. Dit is te danken aan de zeer natuurgetrouwe uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de goede akoestische eigenschappen. Praktisch, mooi en stil gaan dus heel goed samen bij deze pvcvloeren èn ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Uiteenlopende mogelijkheden
Bovendien is er ontzettend veel keuze tussen verschillende kleuren en dessins. Voor elke stijl is er dus wel een passende PVC vloer te vinden! Of is een zwevende PVC- click vloer beter in uw geval?
Schiks kan het allemaal laten zien wat de verschillen zijn en wat de beste oplossing in uw geval is.
Daarnaast is de PVC-vloer door de vochtbestendigheid geschikt voor elke ruimte, van de woon/slaap tot de badkamer.

PVC -vloeren showroom
Schiks de interieurspecialist heeft al jarenlange ervaring in het leggen van deze vloeren, Schiks legt ze zelf, samen met vaste vakmensen pur-sang. Een vloer leggen kan iedereen, maar een vloer leggen die jaren lang klachten vrij blijft vraagt veel kennis en kunde.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van PVC -vloeren? Kom naar de grote showroom in Deurne. Hier kunt u het ruime aanbod van alle PVC vloeren rustig bekijken op grote borden. En heeft u vragen? Dan staat een van onze specialisten u graag te woord!

Leveranciers PVC vloeren

Een goed advies is het halve werk!

Contact

Kom langs in Deurne voor persoonlijk en vrijblijvend advies of neem contact op via 0493 - 312 586 of het contactformulier.
Contact