Over ons

Over ons

Schiks de Interieurspecialist is een echt familiebedrijf. Vader Peter Schiks is op de huidige locatie begonnen. Dochter Lilian is al jong in het bedrijf gerold en bleek op vele vlakken creatief te zijn. Haar vakdiploma’s werden snel behaald en heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige interieurstyliste met een goede kijk op kleuren en door haar jarenlange ervaring een grote product/stof kennis.
Minstens 2x per jaar worden er beurzen bezocht, zowel in binnen als buitenland. Daar wordt veel inspiratie opgedaan, die vertaald wordt in de winkel!

Arian is na zijn HBO opleiding vrij snel in de zaak gekomen, door de combi met zijn vrouw is het bedrijf gevormd tot wat het tot nu toe geworden is.
Voor de nieuwste technieken en de beste adviezen ben je bij hem in goede handen.
Tevens is Arian mede verantwoordelijk voor het perfect leggen van de vloeren, monteren van de raamdecoratie en gordijnen.

We belichten zien, voelen, ruiken, waarnemen, horen en proeven. "Samen creëren", groeien of sparren tot het beste resultaat.
Passie voor het vak en oprecht- betrokken en transparant vormen de basis van deze overzichtelijke organisatie.

Na 10 jaar lid te zijn geweest van de woonformule: de binnenhuisadviseurs werd het tijd om te gaan schakelen. We hadden ons verdiept in de woonformules Thuisin, Decorette, Binnen en De Woonspecialist. Uiteindelijk is er voor de grootste woonformule: Colors @ Home gekozen. Veel specialisaties op allerlij vakgebieden en sterke akties!

Specialisatie, dat is de kracht van Schiks. Tevens,( niet onbelangrijk) echte mensenmensen!

Scrol naar beneden wat klanten zeggen ..

Neem gerust alvast een kijkje

Recensies

Wat onze klanten zeggen