Jaloezieën hout/aluminium/kunststof

De schoonheid van de natuur en een elegante klassieker

Houten jaloezieën worden gemaakt van hardhout, Luxaflex gebruikt FSC-gecertificeerd hout, afkomstig van duurzame houtkap.
De beste materialen worden met precisie omgezet in dessins, waarvan je dagelijks geniet.
Onze houten jaloezieën zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar van 25 tot 70 mm breed! Bij Schiks heb je ook keuze in geraffineerde, subtiele bovenrails of met decoratieve banden.
Tevens kunnen ze tegenwoordig volledig elektrisch geleverd worden.

Wist je dat er ook kunststof jaloezieën zijn? Deze lijken qua uiterlijk wel op hout, alleen een heel voordelige keus. Schiks kan het je allemaal uitleggen en de verschillen laten zien.
Ook weer verschillende merken in huis.

Een klassieker, de aluminium jaloezie

De nauwkeurig gefabriceerde horizontale jaloezieën bieden flexibele lichtregeling en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dessins.
Luxaflex gebruikt 98% gerecycled aluminium met Cradle to Cradle certificering, goed voor het milieu. Tevens hebben de lamellen een terugspringfunctie na aanraking nemen ze de oorspronkelijke vorm weer aan.
Ook is er een "Top down/Bottom up" versie, waarbij je de boven- en/of onderkant van de jaloezieën op kunt trekken of neer kunt laten.

Schiks heeft verschillende merken in huis, zoals bijv. de huiscollectie en Luxaflex!

Leverancier jaloezieën

Een goed advies is het halve werk!

Contact

Kom langs in Deurne voor persoonlijk en vrijblijvend advies of neem contact op via 0493 - 312 586 of het contactformulier.
Contact