Gordijnen

Stof tot nadenken
Schiks heeft de grootste afdeling in gordijnen van de hele regio, Met de verkoop van gordijnen is de winkel van Schiks de interieurspecialist ontstaan.
Zij hebben zich hierin gespecialiseerd, door jarenlange ervaring weten ze waar ze over praten. Dit heeft geresulteerd in de opbouw van bepaalde collecties in verschillende stijlen en prijzen.
Ook in de vele mogelijkheden van ophanging zoals: roede's, (electrische) rails etc. Er is ontzettend veel kennis in huis!

Tijdens de verkoop wordt er uitvoerig gecommuniceerd over uw wensen, langzaam gaan we dan naar een bepaalde style/richting toe.
De één houdt nu eenmaal van een zonnig en kleurrijk interieur. Terwijl een ander van stoere contrasten of juist rustige, naturelle uitstraling. Effen, gedessineerde gordijnstoffen, half transparante in-betweens, glanzende wollige of linnen overgordijnen. Aan keuzemogelijkheden bij Schiks geen gebrek!

Wij zoeken voor elk raam een oplossing die rekening houdt met de lichtinval, de ruimte, privacy en de stijl die bij u past. Heeft u vragen neem dan contact op via 0493 - 312 586, of via het contactformulier, of kom langs voor vrijblijvend advies!

Leveranciers gordijnen

Een goed advies is het halve werk!

Contact

Kom langs in Deurne voor persoonlijk en vrijblijvend advies of neem contact op via 0493 - 312 586 of het contactformulier.
Contact